BEMER®

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista.  BEMER® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

bemerkuva

 

BEMER-terapialla ennaltaehkäistään sekä annetaan hoitoa sairauksiin ja tiloihin, joita vaikeuttaa heikentynyt mikroverenkierto.

 

Esimerkkejä tällaisistä sairauksista ja vaivoista:

  • akuutti ja krooninen kipuoireyhtymä
  • krooniset tuki- ja liikuntaelimistöä rappeuttavat sairaudet
  • krooninen väsymys
  • krooniset aineenvaihduntahäiriöt
  • krooniset häiriöt haavojen parantumisessa
  • heikentynyt elämänlaatu
  • elinten vajaatoiminta
  • alaraajojen valtimoita ahtauttava sairaus
  • polyneuropatiat

Fysikaalinen verisuoniterapia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena

BEMER on maailman ainoa fysikaalinen verisuoniterapia ja sen korjaavat vaikutukset heikentyneeseen mikroverenkiertoon on tieteellisesti todettu. BEMER on lääketieteen II a -luokan laite. Lääketieteellisiä tutkimuksia on jo paljon.

Happi ja ravinteet ovat elintärkeitä solujen toiminnalle ja energian tuottamiselle. Mikroverenkierron tehtävä on kuljettaa ne jokaisen solun käyttöön. Mikroverenkiertoa on 74% kaikesta verenkierrosta. Kaikilla elimillä ja luuston sisälläkin on mikroverenkierto.

Hoidolla vaikutetaan kohdennetusti pienten verisuonten laajentumis-ja supistumisliikkeisiin, jotka jakavat ja työntävät verta eteenpäin. Ainutlaatuinen signaalimme välitetään kehoon hoitoalustan kautta.

Ehkäisee vaivoja ja pitää yllä terveyttä sekä tukee toipumista

Istuminen, stressi, unihäiriöt, sairaudet ja ikääntyminen heikentävät mikroverenkiertoa. Hoitoaika on kerrallaan 8-20 minuuttia, myös sarjahoito.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Tämän takia käytämme BEMER-terapiaa hoitolaitoksessamme.

Tästä linkistä lisää tietoa laitteesta ja hoitomuodoista:. http://www.bemer-partner.com/bemerGroup/fysiokehomieli/welcome/

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *