RYHMÄT

FYSIOTERAPEUTIN OHJAAMAT LIIKUNTARYHMÄT (TÄLLÄ HETKELLÄ EI RYHMIÄ!)

TERVETULOA MUKAAN RYHMIIN! Mukavalla porukalla ja harrastetaan kehoa ja mieltä kohentavaa liikuntaa. Kaikki ryhmät ovat fysioterapeutin ohjaamia ja niihin voi tulla fys.lähetteellä ryhmäkuntoutukseen tai ilman, voit maksaa myös liikuntaseteleillä. TULES MUKAAN!

Ryhmät alkavat syyskuussa, kun osallistujia on 6-10. Ryhmän kesto on 60 min. Hinta syksyn ryhmiin 5-10€, kysy sarjakorttia (voimassa syyskuu-joulukuu 2015).

Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa myös tiedotuksia!

AFROLATINOFYSIO®  on hauskaa ja ryhmillistä liikuntaa salsan, merenquen, reggeaetonin, bachatan ja kizomban rytmeissä. Musiikista vastaa dj Espiritu Libre. Opit  tunnistamaan latinomusiikin rytmit ja löydät kehollesi uuden kielen! Hinta 8€/kerta, syyskausi 90€ (13 kertaa)

KEHOMIELITASAPAINO®  Ryhmässä kehosi tasapainottuu ja voimavarasi kohentuvat miellyttävästi ja kokemuksellisesti. Voit antautua kevyesti liikkeen vietäväksi, voit tuntea kehossasi erilaisia erilaisia rytmejä tai hyvänolon tunteita ,teet pehmopallolla rolling-harjoituksia, venytyksiä  ja lopuksi rentoutuen. Oma pyyhe mukaan. Ryhmässä paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu Jaanalle etukäteen! Hinta 8€/kerta, syyskausi 90€ (13 kertaa)

IMPROJUMPPA 😉  Aivan mahtavaa päästä ohjaamaan jumppaa ja erilaisia improvisaatioharjoituksia ryhmässä, jossa otetaan hikeä pintaan ja iloa irti! Jumpataan kahvakuulilla, käsipainoilla, vastuskumeilla jne ja työfysioterapeuttina ohjaan liikkeet tekemään oikein. Teatterin improvisaatioharjoitustenkeinoin harjoitukset etenevät, harrastajateatterinäyttelijänä ohjaan erilaisia improtehtäviä. Ryhmässä paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu Jaanalle etukäteen! Hinta 5€/kerta, syyskausi 60€ (13 kertaa)

SAUNARENTOUTUS®  Ryhmässä opit, miten tasapainoitat hengityksen ja teet palauttavia liikkeitä rauhallisesti mielikuvin. Saat arkeen mukavan tavan mennä oman saunan lauteille rentoutumaan. Oma pyyhe mukaan. ilmoittaudu Jaanalle etukäteen! Hinta 5€/kerta, syyskausi 60€ (13 kertaa).

COREKÄVELY® ryhmässä kehon keskilinjan löytyminen ja tasapainoisen kävelytekniikan harjoittelua – keskikeho aktiiviseksi! Kävelytekniikka-ryhmässä alkuverrytellään kevyin liikkein keho lämpimäksi ja löydetään keskikehoa aktivoiva kävelytekniikka, jolloin syvät lihakset aktivoituvat tukemaan selkää. Kävelytekniikan harjaantuminen auttaa painonhallinnassa ja on nivelystävällisempää liikuntaa.

SENIORILATINO® ryhmässä tanssitaan seisten tai istuen afrolatinorytmejä  Dj Espiritu Libre vie salsan, merenquen ja bactatan iloisiin ryhmeihin.

KICK-LIIKUNTA®  on keski-ikästen naisten core kuntoon -ryhmä, jossa harjoitellaan kahvakuulalla ja tehdään omavoimaharjoitteita sekä martial art -potkuja. Löydetään kehon luinen rakenne ja vahvistetaan lihastasapainoa unohtamatta lantionpohjaa ja palauttavia harjoituksia.

KAHVAKUULARYHMÄ … Alkuverryttely  – Kehon keskilinjan löytyminen. Kahvakuulaharjoittelua. Loppuverryttely – Venyttelyt.  Ryhmässä alkuverrytellään kevyin liikkein keho lämpimäksi, harjoitetaan koko kehon lihaksistoa kahvakuulalla treenaten sekä venytellään lopuksi.

ILMOITTAUDU  SÄHKÖPOSTITSE fysiokeskuskehomieli@gmail.com
TERVETULOA MUKAAN!

******************************************************************************

KEHOMIELI WORKSHOP

Kehomieli worksopissa opit kuuntelemaan  kehoasi sisäisen aistijärjestelmän kautta. Tasapaino-, liike- ja asentoaistia (proprioseptiikka) harjaannuttavat kokemukselliset harjoitukset auttavat sinua tiedostamaan kehoasi tasapainoisempaan ja taloudellisempaan käyttöön.

Harjoitukset ovat miellyttäviä, rauhallisia, mahdollisimman pienellä lihasvoimalla tehtyjä, jolloin on helpompi tehdä kehollisia havaintoja keskittyen helppoihin liikesarjoihin.

Kehomieli-worksop sopii kaikenikäisille ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä tai löytää itsehoitokeinoja  tuki-ja liikuntaelinongelmiinsa, esim. niskahartiakipu, selkäkipu, jännitystila.

Kehomieli-workshop on pienryhmässä, jonka kesto on kaksi tuntia. Osallistumismaksu on 20 €.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: fysiokeskuskehomieli@gmail.com

 

 

TERVETULOA MUKAAN!