RENTOUTUSHOIDOT

Rentoutushoidossa saa antaa mielen rauhoittua ja kehon rentoutua, nauttia rentouttavasta hoidosta musiikki taustalla soiden tai hiljaisuudessa kynttilöiden valossa. Hoidot ovat kestoltaan 60 min.

 

 
RENTOUTUS-HOITOPAKETTEJA ovat mm.

 

KEHOMIELI-RENTOUTUS” on kokonaisvaltaisesti kehoa rentouttava ja mieltä tyynnyttävä hoito, jossa käytetään psykofyysisen fysioterapian keinoja, saavutetaan omaa kehomielen läsnäoloa kokemuksellisesti tietoisen hengityksen ja kehontuntemuksen kautta. Kehomieltä tasapainottava!

 

IHANUUS” on niskahartiaseudun, selän sekä jalkojen hierontaa sekä rentouttavia lämpöhoitoja. Ihanan hyvä olo!

 

HURMIO” on niskahartiaseudun ja selän hierontaa ja jalkojen verenkiertoa virkistävä vaihtokylpy. Hurmaava olo!

 

AUTUUS” on lämpimällä öljyllä hierontaa, lämmin öljy rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja antaa mielyttävän  olon kehoosi. Autuaan ihana olo!

 

SANGEN IHANA BEMER” on  koko kehon rentoutusmenetelmä terapeuttisella kosketuksella ja Bemer-hoito. Koko kehoa hoitava, mikroverenkiertoa vilkastuttava BEMER-verisuoniterapia lievittää kehon kiputiloja ja saa aineenvaihdunnan tasapainottumaan.

 

KUUMAKIVIHIERONTA” Klassisin hierontaottein kuumilla kivillä lihaksia rentouttaen, verenkierto ja aineenvaihdunta virkistyy. Kivirentoutus lopuksi lepoasennossa rauhoittaa mielen. Aivan mahtava olotila!

 

LUMOAVA SUKLAAHIERONTA” on kehoa pehmeällä suklaantuoksuisella öljyllä rentouttava hieronta. Lumoava suklaan tuoksu ja  hitaat hierontaotteet rentouttavat! Iho jää pehmeäksi ja lievästi suklaan tuoksuiseksi!

 

AKUPUNKTIO-RENTOUTUS” Akupunktiopisteiden kautta rentouttavan tasapainoinen olo kehoon,  musiikkia taustalla tunnelmallisesti kynttilänvalossa. Akupunktio voidaan antaa neulahoitona tai neulattomasti. Täydellinen rentoutuminen!