TYÖHYVINVOINTI -TYÖKUNTOKLINIKKA

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT yrittäjälle ^ yritykselle          UUTTA!  TYÖKUNTOKLINIKKA

Työfysioterapeutin pätevyydellä työterveyshuollon asiantuntijan palvelut, mm. työpisteiden ergonomiakartoitus ja työkuntoklinikka sekä työhyvinvointiryhmät ja -päivät.

Työkuntoklinikka on kehitetty vastaamaan yrityksen työntekijöiden tarpeisiin, jotka ovat toteutettavissa yksilöllisesti työpaikan tiloissa (työpisteessä tai klinikkatilassa). Työntekijän on helppo käydä työpäivän lomassa työkykyä kohentavalla tyky-käynnillä sovittuna päivänä omalla työpaikallaan.

Työkuntoklinikka palvelee työpaikalla työntekijöiden työkuntoa kohentavana palveluna. Yritys voi tarjota työntekijöilleen palvelun käytön työaikana tai työntekijät itse maksavat tyky-käynnin. Palvelut ovat monipuoliset ja täydentävät lakisääteisen työterveyshuollon palveluja.

Työntekijä voi valita tarpeensa mukaan mm. fysioterapia, hieronta, kuivakuppaus, akupunktio, kinesioteippaus, neuvonta ja ohjaus yksilöllisesti esim. ergonomia ja jumpan tai kehotietoisuuden ohjaus.

Meille käy maksuvälineenä myös SMARTUM, TYÖKUNTOSETELI ja TYKY-KUNTOSETELI.

Kysy Työkuntoklinikasta lisää sähkäpostitse fysiokeskuskehomieli@gmail.com tai lähettämällä yhteystiedot puh. 0404140072, niin otamme yhteyttä!

 

__________________________________________________________________________________________

TTL määrittelee työhyvinvoinnin näin:

Työhyvinvointi tarkoittaa, että työ on mielekästä ja sujuvaa turvallisessa, terveyttä edistävässä sekä työuraa tukevassa työympäristössä ja työyhteisössä.

Parhaimmillaan työ edistää ihmisen hyvinvointia ja terveyttä. Hyvässä kunnossa jaksaa enemmän ja elpyy rasituksista nopeammin. Henkiseen hyvinvointiin liittyy myönteinen perusasenne, tyytyväisyys elämään ja työhön, kohtuullinen paineensietokyky sekä oman itsensä hyväksyminen vahvuuksineen ja puutteineen. Kaiken kaikkiaan työhyvinvointi näkyy yksilöiden ja työyhteisöjen toiminnan sujumisena ja osaamisen kehittymisenä sekä myönteisinä kokemuksina ja asenteina.