KUNTOUTUS – KOTIKÄYNNIT

Fysiokeskus Kehomieli palvelee asiakkaitaan omassa toimipisteessä tai asiakkaan kotona kotikäynnein Pirkanmaalla,  myös veteraaneille ja sotainvalideille. Kuntoutuminen toteutuu asiakaslähtöisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.  cardiac_rehab

Kelan kuntoutuksena toteutettavien vaikeavammaisten lääkinnällisten avoterapiapalvelujen yksiloterapian palvelujentuottajaEtelä-Pirkanmaan ja Tampereen vakuutuspiireissä vuosina 2015-2018.

rehabFysioterapeutti Jaana C. Uusi-Kokolla on pitkä ammatillinen kokemus, hän ottaa kokonaisvaltaisesti huomioon asiakkaan voimavarat ja tarpeet sekä tavoitteet asiakaslähtöisesti.

 

rehab2Fysioterapeutti Uusi-Kokko on kokenut tuki- ja liikuntaelinfysioterapian asiantuntija, ja erikoistunut leikkausta edeltävään ja leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Fysioterapian merkitys on tärkeä toipuessa mm. tekonivel-  tai sydänleikkauksesta.

 

rehab3Asiakas on hyvissä käsissä, fysioterapeutin manuaaliset kädentaidot, ohjaustaidot ja vuorovaikutustaidot sekä jatkuva kouluttautuminen takaavat laadullisen polun kehon ja mielen hyvinvoinnin kohentumiseen.

Asiakasta tukien ja ohjaten kuntoutuminen etenenee niin, että päästään toivottuun kuntoutujan kanssa yhdessä tehtyyn tavoitteeseen.

 

Transforming-R-smaller

siteimg_occ_rehab