YHTEYDENOTTO

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme! Voitte ottaa yhteyttä tai varata ajan puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kiitos!

Puhelin/tekstiviesti:   040 4140072  

Sähköposti:   fysiokeskuskehomieli@gmail.com

 Ajanvaraus ja tiedustelut  puhelimitse mieluiten arkisin klo 8-10 tai tasatunnein. Jos puhelu yhdistyy vastaajaan, voitteko ystävällisesti jättää viestinne/yhteystietonne vastaajaan, otamme teihin myöhemmin yhteyttä. Voit erro viestissä yhteystietosi ja toive sopivasta ajasta ja toimipisteestä. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Ajan peruutus: Kirjoita peruuttamaasi aika yhteystietoineen. Saman vuorokauden puolella peruutettu ajan kustannus on 50% hinnaston mukaisesta hoidosta.

Ilmoittautuminen ryhmään: Jätä yhteystietosi ja mihin ryhmään olisit tulossa mukaan. Otan yhteyttä!

Tarjouspyyntö: Pyytäessänne tarjousta Kehomielen työhyvinvointipalveluista, kirjoittakaa: yrityksen nimi ja yhteyshenkilö/yhteystiedot. Kertokaa tarpeet ja toiveet palvelun sisällöstä ja toimipaikka, missä palvelu halutaan toteuttaa. Kiitos!

Muu yhteydenotto: Voitte jättää palauteen (ruusut ja risut) ja esittää kehittämistoiveita Kehomielen palveluista sähköpostin kautta yrityksellemme. Kiitos!

KIITOS!