FYSIOTERAPIA

MONIPUOLISET FYSIOTERAPIAPALVELUT mm.

* Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, mm. niska-, selkä- ja nivelongelmat

* Psykofyysinen fysioterapia mm. kipukuntoutus, masennus, työuupumus, erikoistuminen mm. krooniseen kipuun, fibromyalgiaan ja syömishäiriöihin

* Tekonivelleikkaukseen valmentava ja sen jälkeinen kuntoutus

* Kuntoutus ja kotikäynnit esim. sotaveteraaneille ja -invalideille

* Työterveyshuollon asiantuntijan palvelut, mm. työpisteen ergonomiakartoitus ja työhyvinvointityhmät

*Työhyvinvointipalvelut, mm. yrityksille Kehomieli-työhyvinvointipäivä.  Kysy tarjous!

*Akupunktiohoidot, myös ”kasvojen kosmeettinen akupunktio”

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiassa pyrin hyvän fysioterapiakäytännön keinoin toteuttamaan kokonaisvaltaista fysioterapeuttista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa. Tyypillisimmät tuki- ja liikuntaelinongelmat ovat selkä-, niskahartia-, olkapää-, lonkka- ja polviongelmat.

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen. Sen pääasiallisina tavoitteina ovat kivun lievittyminen, rentoutuminen, stressinhallinta sekä kehonkuvan eheytyminen, kehonhallinnan, vuorovaikutuksen ja itsetuntemuksen lisääntyminen. Kroonisesta kivusta tai hankalasta kipu-uupumusoireesta, mm. fibromyalgiaa sairastava hyötyy psykofyysisen fysioterapian keinoin toteutetusta hoidosta tai ohjauksesta.

Tekonivelleikkausta edeltävä ja sen jälkeinen kuntoutuminen ovat tärkeitä toipumisen sujumiselle. Teen kuntouttavia kotikäyntejä mm. Coxassa tehdyn tekonivelleikkauksen jälkeen. Myös sydänkuntoutujalle liikunta on tärkeä toipumiseksi. Toimin yhteistyössä myös sydänkuntoutuksen ammattilaisten kanssa. Minulta saat liikunnanohjausta- ja neuvontaa.

Voit tulla vastaanotolleni lääkärin lähetteellä (SV-3, Kela-korvaus) tai ilman lähetettä. Fysioterapia voidaan toteuttaa Kehomielen tiloissa tai kotikäynteinä.

Myös allasterapia Tampereen tai Kangasalan Kuohu-uimahalleissa.