LAHJAKORTTI

RENTOUTTAVAT LAHJAKORTIT!

Voit antaa ystävällesi tai lähimmäisellesi lahjaksi KEHOMIELI-LAHJAKORTIN. Lahjakortti on yksilöllisesti suunniteltu sisältäen hoidon lahjan antajan tai valinnasiesti lahjan saajan toiveista esim. klassista hierontaa tai rentoutushoitoja.

Lahjakortti voi olla yhteen tai useampaan hoitoon ja on voimassa 6 kuukautta. Voit noutaa lahjakortin sovitusti tai se postitetaan sinulle/lahjan saajalle.

Anna hyvää oloa, joka muistetaan pitkään!

lahjakortti

 

”IHANUUS” on niskahartiaseudun ja jalkojen hierontaa sekä rentouttavia lämpöhoitoja. Ihanan hyvä olo!

”HURMIO” on niskahartiaseudun ja selän hieronta ja jalkojen verenkiertoa virkistävä vaihtokylpy. Hurmaava olo!

”AUTUUS” on lämpimällä öljyllä hierontaa, lämmin öljy rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja antaa mielyttävän  olon kehoosi!

”SANGEN IHANA BEMER” on  koko kehon rentoutusmenetelmä terapeuttisella kosketuksella ja Bemer-mikroverenkiertoa parantavalla hoidolla.

”KEHOMIELIRENTOUTUS” Kokonaisvaltaisesti kehoa rentouttava ja mieltä tyynnyttävä hoito, psykofyysisen fysioterapian keinoin, saavutetaan oman kehomielen l’sn’oloa kokemuksellisesti tietoisen hengityksen ja kehontuntemuksen kautta. Kehomieli tasapainottuu.

”LUMOAVA SUKLAA” on kehoa pehmeällä suklaantuoksuisella öljyllä rentouttava hieronta. Lumoava suklaan tuoksu ja  hieronta rentouttaa!

”HOT STONE MASSAGE” Klassisin hierontaottein ja kuumilla kivillä lihaksia rentouttaen ja verenkiertoa & aineenvaihduntaa virkistäen kehoon aivan mahtava olotila!

”AKUPUNKTIORENTOUTUS” Akupunktiopisteiden kautta rentouttavan tasapainoinen olo kehoon, neulahoitona tai neulattomasti akupisteiden painalluksin.

 RENTOUTTAVAT HOIDOT  (hinta 60 €) ovat kestoltaan 60 min, jonka jälkeen saat levätä. Hoidon aikana keho ja mieli rentoutuu, taustalla rentouttavaa musiikia tai rauhoittavaa hiljaisuutta kynttilöiden valossa.

KLASSINEN HIERONTA voi kestää 30-90 min ollen niskahartiaseudun, selän tai koko kehon hierontaa valitun ajan pituudesta riippuen.

Hoitavan rentouttavia hetkiä!